Bestillingsverk

07.05.2021

Det er noe helt spesielt ved å eie et originalverk. Et helt unikt kunstverk, malt for deg

Valg av kunst styres av følelser, assosiasjoner og drivkraften maleriet vekker i deg. Derfor bør du velge kunsten din med omhu.

Vi alle har en idé av hva vi ønsker oss, men ofte er det ikke like lett å finne det perfekte. Verket skal vare i mange år - hengende hjemmet ditt - velg derfor noe du liker! Jeg maler derfor gjerne et verk til deg på bestilling. Og i den forbindelse, har jeg lagd en liten oversikt, som tar deg igjennom selve prosessen. 

1 Hvilken stil liker du? Se på diverse farger, stil og uttrykk. Om du allerede vet hvor du ønsker å henge bildet, kan du se på interiøret og fargene rundt, og la deg bli inspirert!

2 Inspirasjon: Finn frem bilder av det du liker. Dersom du kan vise meg ideen din visuelt, blir det lettere for meg å forstå hva du ser for deg. Her er den perfekte muligheten til å se igjennom galleriet mitt, og peke ut detaljer fra de forskjellige bildene, som du ønsker skal bli satt sammen til en helhet! 

3 Størrelse: Har du tenkt ut hvor du kunne tenke deg at maleriet skal henge? Ta mål og finn ut hvor stort maleriet skal være! 

4 Ta kontakt: Enten via mail eller under kategorien 'kontakt' øverst på siden. 

5 Avtale: Her legger du frem din visjon og idéer, og sammen blir vi enige om ønsket sluttprodukt - og jeg setter i gang med verket. Her er det full mulighet til å komme innom, for å se mine ferdigstilte verk, for ytterligere inspirasjon og idé av ulik tekstur. Jeg kommer også til å sende deg bilder underveis i prosessen, så du har mulighet for å komme med ytterligere innspill underveis. 

6 Møte: Jeg kontakter deg så fort jeg føler jeg har oppnådd ønsket resultat. Da er du hjertelig velkommen til å komme innom og se verket ditt med egne øyne - for så å dele din vurdering av tilpasninger du ønsker skal bli gjort, før det ferdigstilles.

7 Ferdig produkt: Verket står nå ferdig, og fernissert. Vi blir enige om leveringsmetode - og vipps, så har du ditt unike drømmeverk! 


Tekst: Henrikke Svane, eier av Svane Studio